JUKKA SILOKUNNAS: FUCK ALL YA FOLKS

fuckallyafolks17_net

 

Jukka Silokunnas: Fuck All Ya Folks
9. – 31.12.2017
Make Your Mark Gallery

Sunnuntaiaamuisin söin muroja ja katsoin piirrettyjä. Sit piirsin niitä. Sit piirsin niitä seinään. Ja sit musta tuli taiteilija. Ja sit en piirtänyt niitä. Mut piirrettyjä katoin aina. Nyt mä taas piirsinkin niitä, koska joku sano mulle että taiteilijan pitää olla rehellinen ja kertoa kuvia siitä mistä tulee.

Fuck All Ya Folks on graffitia, animaatiota ja lisättyä todellisuutta. Se on katutaideanimaationäyttely, joka yhdistää popkulttuuria ja splatteria vakaviin aiheisiin. Syömishäiröinen Nalle Puh ja hakattu Halinalle näyttävät sarjakuvamaailman ideaalien raadollisen puolen. Todellisuus, ei kovinkaan usein vastaa illuusioita, jonka sunnuntaiaamun fantasiat meille piirtävät.
Yleensä kun sanotaan tätä ei kannata missata, valehdellaan. Tätä ei kannata missata!

Tervetuloa avajaisiin 8.12.2017 klo 18.00 -21.00

Ps. Näyttelyyn kannattaa varustautua lataamalla QR-koodinlukija älypuhelimeen.

Jukka Silokunnas on katu –ja kuvataiteilija, joka ei omista työhuonetta. Hän työskentelee ulkona, siellä missä elämä on. Hänen työskentely rytmittyy vuodenaikojen, kaupunkien asukkaiden ja julkisen tilan kiertokulkuun. Hän valmistuin kuvataiteilijaksi Tampereen ammattikorkeakoulusta vuonna 2011. Valmistumisen jälkeen hän on pitänyt lukuisia näyttelyitä ympäri maailman. Suomessa hän on toiminut sekä kuraattorina että tapahtumajärjestäjänä. Hänen julkisia töitään löytyy useasta kaupungista ja hänen ideoimansa muraalitaidetapahtuma Ryminä on toteutettu useassa kaupungista vuodesta 2014 alkaen.

Jukka Silokunnas: Fuck All Ya Folks
9. – 31.12.2017
Make Your Mark Gallery.
Kaasutehtaankatu 1, Rakennus 6
00540 Helsinki

Näyttelyä on tukenut Suomen Kulttuurirahaston Keski-Suomen rahasto.

Leave a Comment

Filed under Uncategorized

Comments are closed.