Avointa postmodernia taulukauppaa


Avointa postmodernia taulukauppaa
 
Lukuisat nuoret eturivin taiteilijat tuovat töitään myytäväksi Suvilahdessa sijaitsevaan MAKE YOUR MARK -galleriaan kansanedustaja Paavo Arhinmäen vaalikampanjan vauhdittamiseksi. Näiden taiteilijoiden joukossa ovat Jani Leinonen, Rauha Mäkilä, Egs, Antti Männynväli, Tuomas Jääskeläinen, Trama, Madventures, Kim Somervuori ja useat muut.
 
Näyttely järjestetään 5.-6.4. ja avajaiset ovat tiistaina klo 19 alkaen. Paavo Arhinmäen mukaansa näyttelyn tarkoituksena on vauhdittaa taide- ja kulttuurikeskustelua vaaleissa ja samalla tehdä uudenlaista, avointa postmodernia vaalitaulukauppaa. Arhinmäki painottaa, ettei näyttelyn taiteilijoita ole valittu poliittisin perustein. Puolueiden tai poliitikkojen tehtävä ei ole määrittää, mikä on hyvää ja huonoa taidetta. Jonkun silmissä MAKE YOUR MARK voi olla rappiotaiteen näyttely.
 
MAKE YOUR MARK on kahden 80-luvulta graffititaidetta aktiivisesti tehneen taiteilijan kuratoima taidegalleria, jossa kuukausittain vaihtuvat näyttelyt esittävät graffiti-, kuva- tai valokuvaustaidetta. Galleria tilan yhteydessa on kauppa, jossa myydään graffitiin ja taiteeseen liittyviä tuotteita ja vaatteita.
 
MAKE YOUR MARK Garage / Gallery
Kaasutehtaankatu 1 (rakennus 6)
00540 Helsinki.
ma suljettu
ti – pe 12 – 19
la 11 – 16
su 12 – 16

Leave a Comment

Filed under Uncategorized

Comments are closed.